RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Kimin Kardeşi... :) Tebrik Ediyorum Kardeşimi...

Worm keserken tanıstığım bi abim vardı gel lan buraya veled ne eziksin sen öyle dedi aldı beni yanına eğitti hem knight konularında ustam oldu hemde reall hayatta bana abilik yaptı iyiki varsın baran abi sağolasın :) Senin öğrettiklerinle bişiler başarmak beni mutlu ediyor devamıda gelicek yakında bu kadarla kalıcak sanama :) yer yerinden oynıcak artık . . .

+++++++++++++++++++++

+++++++++++++

Worm keserken tanıstığım bi abim vardı gel lan buraya veled ne eziksin sen öyle dedi aldı beni yanına eğitti hem knight konularında ustam oldu hemde reall hayatta bana abilik yaptı iyiki varsın baran abi sağolasın :) Senin öğrettiklerinle bişiler başarmak beni mutlu ediyor devamıda gelicek yakında bu kadarla kalıcak sanama :) yer yerinden oynıcak artık . . .

OLm sen Ne Yalama Bir İnsansin ! Ne Tür bi Kaphesin lan :d senin su yazdıklarını gördükçe gülesim geliyor. Msnde Bi Ara Konusuyorduk seninle bi konu geçti Baran abi ile ilgili dedim sen hani hep barana Abi Derdin dedim ? Sen ne Dedin ? Artık Baran Diyorum Götü Çok Kalktı Dedin . Simdide Böylemi Oldunuz :) Yazık sana files diye kudurmuşsun bendende files isteyip vermeyince Sayfalarımda Reklam Atan bir Mahluksun sen .

++++++++++++++++++++++++

Yaw Şu +++ asdasda v.b Şeyleri Yazanları Uzaklaştırın Şu Forumdan Ya Gerçekten Yazık O Kadar Dosyaları Kullanıyorlar Teşekür Etmeyi Bilmiyolar Gerçekten Yazık Ya :( İnsan Oğlu İşte

OLm sen Ne Yalama Bir İnsansin ! Ne Tür bi Kaphesin lan :d senin su yazdıklarını gördükçe gülesim geliyor. Msnde Bi Ara Konusuyorduk seninle bi konu geçti Baran abi ile ilgili dedim sen hani hep barana Abi Derdin dedim ? Sen ne Dedin ? Artık Baran Diyorum Götü Çok Kalktı Dedin . Simdide Böylemi Oldunuz Yazık sana files diye kudurmuşsun bendende files isteyip vermeyince Sayfalarımda Reklam Atan bir Mahluksun sen .

Katılıyorum..

Benim facesayfamdada kendi serverını paylaşmış Rezillik :D

Ayrıca linkler açılmıyor neden acaba??

Herşeyi Siz Biliyorsunuz.. Benden'de Kim olursa Olsun Sözüm Herkeze.. Kim Ne Yaparsa Kendine Yakışanı Yapar.. Sıkıntı Paris...!

OLm sen Ne Yalama Bir İnsansin ! Ne Tür bi Kaphesin lan :d senin su yazdıklarını gördükçe gülesim geliyor. Msnde Bi Ara Konusuyorduk seninle bi konu geçti Baran abi ile ilgili dedim sen hani hep barana Abi Derdin dedim ? Sen ne Dedin ? Artık Baran Diyorum Götü Çok Kalktı Dedin . Simdide Böylemi Oldunuz :) Yazık sana files diye kudurmuşsun bendende files isteyip vermeyince Sayfalarımda Reklam Atan bir Mahluksun sen .

Doğru söylüyorsun kardeşim sen haklısın istedik vermedin eyw dedik sayfanda paylasımda yaptım engelledin bitti sonra kalktın sunucuma saldırı attın haklısın malukat biziz herkezi kendimiz gibi insan sanıyoruz :) baran abi ile aramda olan biten kimseyi ilgilendirmez size kalmadı tasası herkez kendi işi ile uğrasıyor

ebenezer oyun içi ayarlamaları yapacagımız iniyi kendi olusturmuyor sourcelere bakarak kendimiz cıkarmak zorundayız ya da ayarlar sourcelerin içinden yapılıyor

ebenezer oyun içi ayarlamaları yapacagımız iniyi kendi olusturmuyor sourcelere bakarak kendimiz cıkarmak zorundayız ya da ayarlar sourcelerin içinden yapılıyor

Ebenezer'i 1 Kere Kapat Aç ini Dosyasi Gelir Karsina. Güzel Kardesim...

AiServer'in server.ini 'deki ZONE_INFO=0 Bunu 1 Yaparsan Hic Bir Sıkıntı Almassin..

aujard main shared memory intilazide fail hatası veriyo simdide

onuda yaptım oyuna giriyorum skil calısmadı npc saldırdı filan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam