Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)
Senin Ananı Avradını Sikerim ben kimseden bana 1299 Server Kurun demedim senin Dalagını Sikerim ben Veletken 1299 Kuruyordum oçucugu seninde kim oldugun Tahmin Ediyom Nurettinsin demi sen Şerefsiz Mahluk ! Beni Dolandırdıgının Paraları Rulo yapıp götünemü soktun o zamanlar ?
şu yorumların üstüne bişey belirtmek ıstıyorum hadi diyelimki baran abinin dosyaları çalıntı ordan burdan toplayıp yapmış bişiler ulan siz o herife laf atıyonuzda kendi götünüze baksanıza bi ? ortada icraat yok dedikoducu karılar gibi dırdırdır fazla konuşmayında icraat yapanlarıda boğmayın bu arada öyle yok ben şunu yaptım diye artistlik yapma direnish senin bizden 1299 pvp server kurmak istediğini hatırlıyorum lan artistlikmi yapıyosun şimdi? sen daha 1299 kuramıyoken biz 1886 la uraşıyoduk işine bak millete laf atma. Kıskançlıktan götünüz başınız ayrı oynuyo.
Senin Ananı Avradını Sikerim ben kimseden bana 1299 Server Kurun demedim senin Dalagını Sikerim ben Veletken 1299 Kuruyordum oçucugu seninde kim oldugun Tahmin Ediyom Nurettinsin demi sen Şerefsiz Mahluk ! Beni Dolandırdıgının Paraları Rulo yapıp götünemü soktun o zamanlar ?