Mustafa ateisttir zaten boşuna dil dökme![]()
:F:F:F aynen![]()
sağcı solcudan kastım insanları birbirine düşürücek bişey yoktu padişahların uçurduğu kelleler diyosun o zamanlar şeriat kanunu geçerliydi büyük suç işleyenin kellesi uçurulurdu bunu sen kendin çok iyi biliyosun ama sırf b o k atmak için yazıyosun bence sen müslüman değilsin müslüman olan bi kimseye kuran anlamsız gelmez hem zaten ben dinimi sorguluyorum demişsin bence hiç sorgulama sen zaten dinden kopmuşsun
Benim dinim seni İLGİLENDİRMEZ. Düşünmeden, sorgulamadan inanan insan MALDIR. Ötesi yok.
komik olan ne ateist olması güzel bişeymi sence
Atatürk bu ülkeye kendi başındaki lideri seçme olanağı tanımış ve cumhuriyet düzenini getirmiş, ortada sorun varsa cumhuriyet'in getirdiği görüş özgürlüğünden kaynaklanan bir sorun vardır. Özgür olmak insanın hakkıdır.
komik olan ne ateist olması güzel bişeymi sence
Mustafa Ateist olduğuna göre , XagoK güldüğüne göre , bende güldüğüme göre hepimiz ateistiz![]()
ateistlerin benim gözümde it kadar değeri yok
o senin düşüncen kardeşim. Senin gözünde it kadar değeri yok diye bizim gözümüzde demi olmuyacak? Kendi düşünceni buraya yazmana gerek bile yok. Kendine sakla.
ateistlerin benim gözümde it kadar değeri yok
Kendi dininle çelişiyorsun yine. Tanrı size insanı insan olduğu için sevmenizi emretmedi mi? Sizin gibi gerizekalılar soğuttu zaten beni dinden. İslam'ı getirdiğiniz noktaya bir bakın.
Kendi dininle çelişiyorsun yine. Tanrı size insanı insan olduğu için sevmenizi emretmedi mi? Sizin gibi gerizekalılar soğuttu zaten beni dinden. İslam'ı getirdiğiniz noktaya bir bakın.
lan kes ağzımı bozdurcan şimdi sana kim ne yaptı sanki sen kendin seçmişsin yolunu kimseye suç atma kim ne yaparsa kendine yapar
Okuduğunu anlamaktan acizsin.
yav tamam kardeşim daha fazla uzatma neye inanmak istiyosan ona inan düşüncene saygı duymuyorum ne yaparsan yap uzatmanın manası yok
padişahların uçurduğu kelleler diyosun o zamanlar şeriat kanunu geçerliydi büyük suç işleyenin kellesi uçurulurdu
şunu şöyle yazanları anlamıyorum savunuyo musunuz kötülüyo musunuz kardeş. yok öyle kafa kesme şu bu ya... Şu son 150 yıl içerisinde de şeriat filan kalmadı İran olsun diğer sözüm ona islam ülkelerinin hiç biri şeriatla yönetilmiyor bunu bi geçicekler hepsi örfi hukuk onu as bunu kes osmanlı şunu astı bunu kesti osmanlı kimseyi durduk yere asıp kesmedi yapanlar 1 2 tane son dönem bebesi sonra osmanlının adı barbar kaldı ya bi düşün aq madem bu kadar çok konuşulmuş ben de kendimde saçmalama hakkını buluyorum.
örn : sizin evinize bi hırsız girdi siz evde yokken hanımınızda evdeydi geldi eşyanızı çaldı hırsızlık yaptı belkide hanımızını çok uygunsuz vaziyetlerde gördü en değerli eşyalarınızı yıllarca biriktirdiğiniz paranızı vs aldı ne düşünürsünüz ? o adamı bulduğunuz yerde öldürmek ? haksız mıyım ? ama din ne diyor gidin bi sorun bakalım niye çalmış açmıymış açıktamıymış eğer gerçekten açsa açıktaysa serbest bile kalır yok illa suçluysa da bi eli kesilir la bi düşünün adamın kendine bıraksan öldürcek sen bi elini kesip bırakıyosun bu mu gaddarlık ?
İşte derler ki ufacık çocukların kolu bacağı kesiliyo işte tanklara çiğnetiliyo filan anlayacağınız dilden minimum 16 17 yaşındaysa hüküm uygulanır varsa müslümanlık kadar yani gerçek müslümanlık kadar hoşgörülü şefkatli bi din bi yasa getirin uyalım tamam. ben sağı solu onu bunu savunmam.
Atatürk gelmiş büyük bi başarı getirmiş ülkeyi kurtarmamış yıkmış ve kendi ülkesini kurmuştur ama bu bize bir vatan sağladığı gerçeğini değiştirmez minnettarım nefret de etmem durduk yere küfür filan da etmem ama bu benim bi müslüman osmanlı torunu olduğum gerçeğini değiştirmez.
Bi insan ateistliği veya başka bir yolu seçti diye suçlu sayılamaz dinimize göre... işte bi tek şu yahudi konusu var yani sevilmeyen lanetlenmiş olarak belirtilen vs onu bile sen sokakta görünce gidip bi kötü söz söyleyemezsin durduk yerde. işte yahudi öldürmek sevaptır vs tamam sevaptır ama savaş halindedir islamı korumak adınadır. bi ateist olsun yahudi olsun gelip senin dinine laf söylemediği sürece malına mülküne zarar vermediği sürece bir müslümana nasıl davranıyorsan ona da öyle davranmak zorundasın.
4 sene imam hatip okuyunca insan böyle bi yorumunu yazma gereği duyuyor yanlış yerler varsa affola kısaca zaten lanet bi dünyada yaşıyoruz bari oturun birbirinizle anlaşın AQ saygılar.
bak bu forumda bi düzgün adam seni gördüm alayı çapulcu orda pentagram denen eleman osmanlının uçurduğu kelleleri göz önüne niye almıyosun dedi bende ona durduk yere yapılan bişey değildemeye çalıştım yani bi suçu varmış ki kesilmiş durduk yere yapılmış şeyler değil onlar ayrıca bu eleman kuran da mantıksız yerler bulduğunu söylemiş yani bizim kitabımızı aşşağılamış bende ona gerektiği gibi davrandım