Sözcü Gazetesi Diyecek Söz Bırakmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1

111Mutay

Guest
bak bu forumda bi düzgün adam seni gördüm alayı çapulcu orda pentagram denen eleman osmanlının uçurduğu kelleleri göz önüne niye almıyosun dedi bende ona durduk yere yapılan bişey değildemeye çalıştım yani bi suçu varmış ki kesilmiş durduk yere yapılmış şeyler değil onlar ayrıca bu eleman kuran da mantıksız yerler bulduğunu söylemiş yani bizim kitabımızı aşşağılamış bende ona gerektiği gibi davrandım

Adımı anmazsan sevinirim "Çakma Said Nursi." İlk önce git Kur'an ı hatim et ondan sonra gel konuşalım.

Ha birde, ilk önce dinine yakışır bir insan ol, daha sonra benim dinimi sorgularsın. Yaratıcın sana bol keseden sallayıp milletin kafasını şişir demiyor. Git ilim irfan öğren, bana yararlı bir kul ol diyor. Yaratanının ilk emri bile "Oku." Emrine uy, oku. Benim dinim benim tercihimdir, saygı duymuyorsan benim adımı anmayacaksın, bu kadar basit.

Şunu da unutmayalım ki dünyayı bugününe getiren bilim adamlarının çoğu ateisttir. Onların fikrine de saygı duyma, mesela elektriği kullanma, veya bilgisayarın başına oturma ha ? Ne dersin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam