peki bunları söyleyerek sen açtın konuları hadi bakalım hodri meydan baran efendi.
1.si bugün abim dediklerini kardeşim dediklerini 2. gün sikiyorsun bunda hemfikiriz. tabi sen .illaki kendini savunucan buda senin en doğal hakın bi konuda kendini savunabildğin için ayrıca teşekkürler. Sipastik değilsin Kendini kanıtladın ama aşamaları daha bitmedi adam olmak için
2.si bir düşün bir insan sana para gönderdiğini yada maddi yardım bi şekilde iddaa ediyorsa ya o konuyu kapatıcan yada üstüne gitmicen ki adam sana 2. yorumda kanırttırarak ss yollamasın.
3.sü bu saatten sonra senin delikanlı dediğin adamlarada güvenilmez :G
4. sü biletimi almana gerek yok seni bizzat alayım dedim evinden annem hastanede ameliyat olcak dedin

üstelik kavga içinde değildi
5.si oraya gelirsem az bucuk sende bilirsin evini başına yıkarım buda benim lafım ve gelmek de mesele değil
al cafcaflı biraderim buda kanıtları
resimlerin içerikleri : başkasının hesabına benim demek :=) ve başkasının hesabından prim yapmak
ulan insan bi düşünür benm hesabım diosun kendi hesabından kendine para gönderiosun
yine sınıfı geçemedin yine sipastiksin bu haftada haftanın AMELESİ seçildin haftaya tekrar gel

))