RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

:) Devammm .. Ben Suraya Su Pvp Alemindeki Kaşarlarin. Ve Yaptigi Kahpeliklerin Resimlerini Dökmek istemiyorum. Ve üstünede Resimleri Öyle üstüne Oynama Yapipda Yollama. Bana Direk Yapıstır. Vodofon Genel Müdürü Seni. :)

YNG

Re: Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Baranın Güzel Bir Acıklama Yapması Lazım..

peki bunları söyleyerek sen açtın konuları hadi bakalım hodri meydan baran efendi.

1.si bugün abim dediklerini kardeşim dediklerini 2. gün sikiyorsun bunda hemfikiriz. tabi sen .illaki kendini savunucan buda senin en doğal hakın bi konuda kendini savunabildğin için ayrıca teşekkürler. Sipastik değilsin Kendini kanıtladın ama aşamaları daha bitmedi adam olmak için :)

2.si bir düşün bir insan sana para gönderdiğini yada maddi yardım bi şekilde iddaa ediyorsa ya o konuyu kapatıcan yada üstüne gitmicen ki adam sana 2. yorumda kanırttırarak ss yollamasın.

3.sü bu saatten sonra senin delikanlı dediğin adamlarada güvenilmez :G

4. sü biletimi almana gerek yok seni bizzat alayım dedim evinden annem hastanede ameliyat olcak dedin :) üstelik kavga içinde değildi :)

5.si oraya gelirsem az bucuk sende bilirsin evini başına yıkarım buda benim lafım ve gelmek de mesele değil :)

al cafcaflı biraderim buda kanıtları

resimlerin içerikleri : başkasının hesabına benim demek :=) ve başkasının hesabından prim yapmak :)

ulan insan bi düşünür benm hesabım diosun kendi hesabından kendine para gönderiosun :)

n7lh5.jpg

n7l37.jpg

yine sınıfı geçemedin yine sipastiksin bu haftada haftanın AMELESİ seçildin haftaya tekrar gel :)))

Yeni Üye

hahah bu resimleri benm çektiğimi kim söyledi

biraz delikanlı isen madem adamsın madem bilet parası yollucan madem söle madem böyle

lan ben alıcam biletini gidiş dönüş götün yiyorsa gel adamsan gel bir gram söylediklerinin ve yaptıklarının arkasındaysan gel.

sen tamam de ben sana her şekilde ulaşırım ve bizzat bilet inide sana elden teslim edicekler.

Buraya 1 Döksem Senin Yaptıgın Kahpelikleri.. 15 kişide Şahit. Ali Paşa Hazretleri Seni Ben Böyle Rezil Olmam Be Abisi. Götüme 300 TL Faturayi Cakip Giden Sen Bizi Kullanan Sen. Eline Veririm Sourceleri Ona Buna Gider Dersin Full Fixledim Gel Satalım ATASAY Gelir Birazdan.. Direnish. Halil Gelir Birazdan.. Ne Kahpe insan'sın Onlar'da Söylüyebilir. Göktuğ'da Gelir Birazdan ilyas abimizde Gelir. Daha 5 10 kişide Var Yani... Yalan'ların Aştı Kendini gidiyor. Cünkü.. :) Ama Sende Haklısın Seni Sikseydim Yaranırdım. sikmediğim için Böyle olduk.. Bu Saaatten sonra Hic Merak Etme Sen.. Piyasadan Kaybolucam ben.. Ama Hotmail'den Adresimide Attım TC Numarama Kadar'da elinde Var. Git Hangi Göt Oglanına Veriyorsan Ver. Savcıyamı Gidersin Ne ebenın amına gidersen Git. Senin Kanıtlarin Bende okadar cokki. Hayatını Söndürürüm Ama Uraşamam Böyle Karaktersiz Kanı 5 Para Etmiyen insan'larla :)

Kayıtlı Üye

Buraya 1 Döksem Senin Yaptıgın Kahpelikleri.. 15 kişide Şahit. Ali Paşa Hazretleri Seni Ben Böyle Rezil Olmam Be Abisi. Götüme 300 TL Faturayi Cakip Giden Sen Bizi Kullanan Sen. Eline Veririm Sourceleri Ona Buna Gider Dersin Full Fixledim Gel Satalım ATASAY Gelir Birazdan.. Direnish. Halil Gelir Birazdan.. Ne Kahpe insan'sın Onlar'da Söylüyebilir. Göktuğ'da Gelir Birazdan ilyas abimizde Gelir. Daha 5 10 kişide Var Yani... Yalan'ların Aştı Kendini gidiyor. Cünkü.. :) Ama Sende Haklısın Seni Sikseydim Yaranırdım. sikmediğim için Böyle olduk.. Bu Saaatten sonra Hic Merak Etme Sen.. Piyasadan Kaybolucam ben.. Ama Hotmail'den Adresimide Attım TC Numarama Kadar'da elinde Var. Git Hangi Göt Oglanına Veriyorsan Ver. Savcıyamı Gidersin Ne ebenın amına gidersen Git. Senin Kanıtlarin Bende okadar cokki. Hayatını Söndürürüm Ama Uraşamam Böyle Karaktersiz Kanı 5 Para Etmiyen insan'larla :)

Su Göktüg mus Atasaymıs sunlarla Aynı Keseye Koyma Beni ! Biraz Adam Al yanına Hepsine Simdi Bi G*t Etme ARşivi ATacam Alayı Nick Değiştirmek Zorunda Kalacak İlla O Olacak yani . Sesimi Cıkartmadım Diye Gelen Gecen Vurdu Tekmeyi Artık Bende Patladım bune ulan !. O Kendini Bilmiş ATASAY Ve GOKTUYU'da Smdi PVP Alemine Rezil Edecem Bekle.

Yeni Üye

dediklerinin hiç birini tanımıyorum

o yüzden dedin dimi başkalarına 3 kişiyiz

aliyi siktir et

onla işim bitmedi daha gibisinden laflar

sen işin oruspusu alemin oruspu çocuğu olmuşun baran

sen adam gibi işini yapsaydın gidipte damned e yalakalık yapacağına bizim işimizi yapsaydın ve olur olmadık insanın arkasından konusmayaydın şimdi sorun yoktu benm kahpeliğim yok kimseye karşı beni bilen ezelden biliyıor zaten dünkü boksun dur bakalım tc den bi askerliğinide sorgulayalım

ulan yalanlarına kendinde inanıosun ona hayret ediyorum

NOOOOLUUR HAYATIMI SÖNDÜR

SENİN ŞU HAYATTA KİBRİT KADAR DEĞERİN YOK YÜZÜNE GÜLENLERDE BAKMA MENFAAT :)

BENM MENFAATİM OLSAYDI SENDEN HALA YANINDA YALAKALIK YAPARDIM VEEEEEEEEEEEEEEEE

ALLAHA ŞÜKÜR KİMSEYE YALAKALIK YAPMADIM YALAKALARI SEVMEDİM YALANA MAHAL VERMEDİM KİMSEYE YALAN SÖYLEMEDİM

VEEE EMİN OL

İLYAS ABİ DİYE ÖRNEK GÖSTERDİĞİN KİŞİ YE BİR LAFIM YOK ADAM GİBİ ADAMDIR

VE KENDİSİNE SOR SENİN İLK HATANDA İLK SENİ SİLDİĞİMDE DUA ET Kİ O BANA NASİHAT VERDİ DİNLEDİKTE SANA MÜSAMA GÖSTERDİK ÇAĞIR HEPSİNİ GELSİN BENİM GOCUNACAK BİRŞEYİM YOK 2 SS ATTIK DİYEDE YUMŞAMAA SAKIN SS ÇOKKKKKK

SENİN HEP BAŞIN AĞRIYOR HER 2 GÜNDE BİR TANIDIĞIN VEFAT EDİYOR

HER GÖTÜN SIKIŞINCA ANNENİ İŞİN İÇİNE ATIYORSUN YAZIK SANA YAZIK ANNEMİ AĞLATMA NEDİR YA ŞÖYLEDE BÖYLEDE ADAM OLDA BIRAK BU İŞLERİDE GİT BİR İŞE ÇALIŞ DOĞRU SÖYLÜUORSUN Bİ YERDE BU PVP İŞİ BOŞ İŞ GİT DE ÇALIŞ HADİ BAKALIM KOÇUM ANNENİ GÜLDÜR :)

Olm Sen Dua et Su Anasını Sıktıgımının NOD32'si Yüzünden Resimler Acılmıyor.. ama Rar'lar Gonderebilirim Forum'a Kim Acabilirse Tek Tek Baksında Senın Nekadar Orosbu Cocugunun onde Gideni oldugunu herkez bilsin. Amk Lamer'i Seni Hayatın'da 1 kere Benımle Tanıstıgın gunden beri Dogru 1 Sözün mü var Müptezel Pezevenk. Senin elinden okadar cok kisi Kurtardımki. ATASAY Direnish ilyas abi. ve 3 5 kisi daha var... Hepsini tek tek kafaya alip sikicektin hesapta Ben Adamı Siktirtmem Direk Sikerim. Bu'da Son Yorumum. Burda. Cünkü Okadar Müptezel Karaktersiz Şerefsiz Yapılan Emeklere Rezillik Var'ki Forumun Düzenini Bile Bozdunuz Amk Lamerleri Sizi. Ben Kendi Kafamı Sikiyim'ki Sizin Gibi Böyle Amcıkalrı Yanıma Aldım iş Ögrettim Onla bunla Diyaloğa Soktum.. Rabbim Yukarda Görüyor Kimin ne Oldugunu... Tek Kelime... Sana Yaptığım Okadar işlerim Bak yine Haram Olsun Demiyorum Helal Olsun... Ve YilmazServers Sahibinide Buraya Cagırırım sımdı Ona'da Göt Olursun Bos Koy. Hic Urasmıyım Hesapta Tum Sifreler Sendeydi Adamın Sunucuları Senın Elindeydi. Falan'lar Filanlar Adamla Bizzat Konustum Yok Öyle Bişe Sadece Müşterim Diyor Be Kamil 10 TL'ye Sınırsız Linux Reseller Alip Kimi Sikebilecegini Zannettinki sen :) Neyse Al Forum Senin Olsun.. Bizzat Ayrılıyorum Artık. Herkeze iyi Forumlar Herkeze iyi Günler. Artık Hic Cekemiycem Böyle Kahpe insan'lari.

Yeni Üye

olm sen dua et su anasını sıktıgımının nod32'si yüzünden resimler acılmıyor.. Ama rar'lar gonderebilirim forum'a kim acabilirse tek tek baksında senın nekadar orosbu cocugunun onde gideni oldugunu herkez bilsin. Amk lamer'i seni hayatın'da 1 kere benımle tanıstıgın gunden beri dogru 1 sözün mü var müptezel pezevenk. Senin elinden okadar cok kisi kurtardımki. Atasay direnish ilyas abi. Ve 3 5 kisi daha var... Hepsini tek tek kafaya alip sikicektin hesapta ben adamı siktirtmem direk sikerim. Bu'da son yorumum. Burda. Cünkü okadar müptezel karaktersiz şerefsiz yapılan emeklere rezillik var'ki forumun düzenini bile bozdunuz amk lamerleri sizi. Ben kendi kafamı sikiyim'ki sizin gibi böyle amcıkalrı yanıma aldım iş ögrettim onla bunla diyaloğa soktum.. Rabbim yukarda görüyor kimin ne oldugunu... Tek kelime... Sana yaptığım okadar işlerim bak yine haram olsun demiyorum helal olsun... Ve yilmazservers sahibinide buraya cagırırım sımdı ona'da göt olursun bos koy. Hic urasmıyım hesapta tum sifreler sendeydi adamın sunucuları senın elindeydi. Falan'lar filanlar adamla bizzat konustum yok öyle bişe sadece müşterim diyor be kamil 10 tl'ye sınırsız linux reseller alip kimi sikebilecegini zannettinki sen :) neyse al forum senin olsun.. Bizzat ayrılıyorum artık. Herkeze iyi forumlar herkeze iyi günler. Artık hic cekemiycem böyle kahpe insan'lari.

hep zaten o nod32 sorunludur her zaman aynı bahane değiştir bunları

rarı 10 dk sonra tüm internet alemine gönderirsin eminim

lamer neymiş ya ilk defa duyuyorum ? Iyi bişemi ?

Bu arada sen bi bok bilmiyon ki neyi öğretion onu düşündüm bundan gecikiyor cevap

rabbim diyorsun ama her fırsatta allah kitap indiriyorsun bu ne sorumsuzluktur

ben 500 kere kofox da kim varsa anasını bacısınuı sikeyim laflarını duydum bizzat bybts ye kadar ağır küfürler demedik diye burda rahat rahat konusma baranın bıraktım demesi 1 hafta sonra geri geleceğinin teminatıdır :)

hadi yavrum hadi koçum uzada götünden sülaleni görelim içinden iyilerini seçip işe yaramayanları sikelim :)

%100 ünü sikeriz kesin ^^

Yeni Üye

SSLER GELİYOR KAAAAAAAAMOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :D

Baran ve Dallamaları vol 1 :D

Cak Kocum Cak... Burda Durdukca Günaha Giriyorum Cünkü Senin Gibi Kanı 5 Para Etmiyen Mersin Orosbu Cocugunu Görünce..

Herkeze iyi Aksamlar RootC Banliyabilirsiniz. Emrah'ım Nahid Batuhan Mert. Allaha Emanet Olun Tüm işlerinizde Başarılar Dilerim.. Artık Tamamen Bitti.!

Yeni Üye

Cak Kocum Cak... Burda Durdukca Günaha Giriyorum Cünkü Senin Gibi Kanı 5 Para Etmiyen Mersin Orosbu Cocugunu Görünce..

Herkeze iyi Aksamlar RootC Banliyabilirsiniz. Emrah'ım Nahid Batuhan Mert. Allaha Emanet Olun Tüm işlerinizde Başarılar Dilerim.. Artık Tamamen Bitti.!

:))))

Emrah ım :D : Düne kadar oruspu cocuğu diyordun onada ? ben en azından bir kere sövdüm halada o.ç diyorum emraha :=)

batuhan ada aynını diyordun =?

ayrıca sen gitmemişmiydin ne oldu laflar koyor sanırım cevap yazma gereği duyuon ? :D

Kayıtlı Üye

amınızı yolunuzu sikeyim sizin harbi o kadar laf diyorsunuz ya yok onu gösterdik bunu yaptık sen bölesin ben böyleyim ulan ipneler RootC den başka şu forumda paylaşım yapan varmı amcık herif o kadar laf dicene seni görelim ne bok yiyon tamam çaldı etti o öyle şu böyle diyelim lan ipne sen yapta paylaşsana adam en azından emek veriyo bişeylere düzeltiyo ediyo yapıyo sonra bedava sunuyo ki herkes yararlansın diye bre piçin önde gideni alayınızın ben belasını sikeyim banlayın amına kodumun forumdan benide bu zamana kadar zaten bi hayır yoktu böyle piçler yüzndende kendini beğenmiş orospu çocuğu gibiler yüzündende bi bok olmaz ne haliniz varsa görün.

Baran Yoksa Bende yokum.

Kayıtlı Üye

gönüllü2 ADAM OL ! Sen Kimsinde Bana Mesaj Verecek Kadar Büyüdün Seni ayakta Sikerim AL Owww ŞETT !!!! Muhammet ALICADAN İncilerrr
Ns1LC.png

ATASAY İTİ MUHAMMETİN ADINI EZBERLERKENE XD

sIJLV.jpg

Kayıtlı Üye

Su Göktüg mus Atasaymıs sunlarla Aynı Keseye Koyma Beni ! Biraz Adam Al yanına Hepsine Simdi Bi G*t Etme ARşivi ATacam Alayı Nick Değiştirmek Zorunda Kalacak İlla O Olacak yani . Sesimi Cıkartmadım Diye Gelen Gecen Vurdu Tekmeyi Artık Bende Patladım bune ulan !. O Kendini Bilmiş ATASAY Ve GOKTUYU'da Smdi PVP Alemine Rezil Edecem Bekle.

Lan yırtık amın feryadı müptezel bundan 4 ay öncesine kadar pvpnin 'P'sinimi biliyordun lan ? msj atıp yardım istemeler bilmem neler ne zaman paylasım yaptın lan forumda bu güne kadar konusturma adamı ne bok yaptıysan ayhan abi ve baran abiden toparladın ne zaman sen adam oldunda şimdi bize adamlık öğretir oldun ?

BAK KOÇUM ADAMLIK EN İYİSİNİ YAPABİLMEK DEĞİL,EN KÖTÜSÜNÜ BİLE SUNABİLMEKTİR

Kayıtlı Üye

Lan yırtık amın feryadı müptezel bundan 4 ay öncesine kadar pvpnin 'P'sinimi biliyordun lan ? msj atıp yardım istemeler bilmem neler ne zaman paylasım yaptın lan forumda bu güne kadar konusturma adamı ne bok yaptıysan ayhan abi ve baran abiden toparladın ne zaman sen adam oldunda şimdi bize adamlık öğretir oldun ?

BAK KOÇUM ADAMLIK EN İYİSİNİ YAPABİLMEK DEĞİL,EN KÖTÜSÜNÜ BİLE SUNABİLMEKTİR

LAN AL MUHAMMETİN GÖTÜNÜ YALARKENE ! OÇ SEN BENİDE BÖYLE YALIYORDUN CUNKU YALAMASIN BARANADA AYNISINI YAPTIN SEN OÇSUN OLUM FİLES DİYE GÖTÜNÜ VERİRSİN SEN !

SpsEH.jpg

Kayıtlı Üye

gönüllü2 ADAM OL ! Sen Kimsinde Bana Mesaj Verecek Kadar Büyüdün Seni ayakta Sikerim AL Owww ŞETT !!!! Muhammet ALICADAN İncilerrr
Ns1LC.png

ATASAY İTİ MUHAMMETİN ADINI EZBERLERKENE XD

sIJLV.jpg

Yok yok sen cok büyümüssün götün baya büyümüş senin :) Biz dosya istemedik mi dedik te SS atar oldun sen aslan parcası :) bunlarlamı rezil olcakmısım :) hı hı öyle :) Ss atana kadar siktir git foruma bi tane dosya atta herkez yararlansın kodumun sağdan soldan toplayanı seni ayhan abi olmasa napardın hiç bilmiyorum

Yeni Üye

muhammet alıca ile oyun oynayamazsınız

Administrator
Yönetici
Yönetici

şu yorumların üstüne bişey belirtmek ıstıyorum hadi diyelimki baran abinin dosyaları çalıntı ordan burdan toplayıp yapmış bişiler ulan siz o herife laf atıyonuzda kendi götünüze baksanıza bi ? ortada icraat yok dedikoducu karılar gibi dırdırdır fazla konuşmayında icraat yapanlarıda boğmayın bu arada öyle yok ben şunu yaptım diye artistlik yapma direnish senin bizden 1299 pvp server kurmak istediğini hatırlıyorum lan artistlikmi yapıyosun şimdi? sen daha 1299 kuramıyoken biz 1886 la uraşıyoduk işine bak millete laf atma. Kıskançlıktan götünüz başınız ayrı oynuyo.

Kayıtlı Üye

ULAN AYHAN ABİYLE BEN HİÇ CALISMADIM BU 1. BEN O FİLESLERİ AYHAN ABİ DERLEDİ ÖLE ATTIM DEDİM SANA BU 2 :D PEKİ SEN OÇUCUGU SEN SANA YARDIM EDEN OLMASA SEN NASIL AYAKTA DURACAKSIN ?? 2DK ADAM OLDA ZAMANINDA SANA VERDİGİM FİLESLER İÇİN ŞÜKRET O ZAMANLAR MİLLET OYUNA GİREMEZKEN SANA FİLES VERİYORDUM BEN . Delikanlılık Neymiş "BAK KOÇUM ADAMLIK EN İYİSİNİ YAPABİLMEK DEĞİL,EN KÖTÜSÜNÜ BİLE SUNABİLMEKTİR" Lan İt Sana verdigim filesleri Begenmiyordun ama ? :D

AL FOR : http://inciswf.com/1286602117.swf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam